Tietoinen valinta

Hoidot

Kehoterapia ja Kaukohoidot

Kehoterapia

Kehoterapiassa eli fyysisessä energiahoidossa avataan hoidettavan energiakanavia eli meridiaaneja. Näillä kanavilla sijaitsevat akupisteet, joita avataan peukalolla kevyesti painaen.

Erilaiset tunteet, stressi ja fyysiset kiputilat aiheuttavat usein sen, että energia ei pääse liikkumaan kehossa vapaasti. Kun akupisteitä avataan, asiakkaan olo helpottuu, jotkin kivut saattavat hävitä ja koko keho rentoutuu. Meridiaanien avaamisen lisäksi, asiakkaan kanssa keskustellaan elämäntilanteesta ja siitä, mitkä syyt mahdollisesti ovat aiheuttaneet tukoksia kehoon.

Kokonaisvaltainen hoito on kehon ja mielen hoitamista ja auttaa näkemään omaa tilannetta selkeämmin. Hoito voi helpottaa mm. päänsärkyä, niska-hartiaseudun ongelmia ja muitakin fyysisiä vaivoja. Hoidon jälkeen olo tuntuu kevyeltä ja virkeältä ja auttaa rauhallisen yöunen saamisessa.

Hoito tehdään vaatteiden päältä, kun asiakas lepää hoitopöydällä. Nuorille ja vanhemmille henkilöille riittää noin tunnin hoitoaika. Aikuisille hoidon kesto on n. 1,5 h (ensimmäisellä kerralla voi varata pidemmän ajan). 

Kaukohoidot

Kaukohoito eli etähoito tehdään nimensä mukaisesti siten, että asiakas voi olla toisella paikkakunnalla tai toisessa maassa. Välimatkalla ei ole merkitystä, koska kyse on energiasta.

Hoitoaika sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin hän rauhoittuu sovittuna aikana lepäämään ja kuulostelee, miltä kehossa tuntuu. 

Hoito kestää yleensä noin 40 min ja tämä aika vähintään hoidettavan on hyvä levätä. Monet tosin nukahtavat hoidon aikana tai sen jälkeen ja se on ihan normaalia. Useat ovat kertoneet, kuinka olo on tämän jälkeen ”uudistunut” ja ihan erilainen, kuin ennen hoitoa. Mikäli asiakas haluaa, kirjoitan hänelle sähköpostia, mitä olen nähnyt hoidon aikana.

 

(HUOM! Huomioithan, että mikään näistä hoidoista ei korvaa koululääketieteen antamaa hoitoa. Mahdollista lääkitystä ei tule lopettaa ilman hoitavan lääkärin lupaa. Harkitsethan, milloin on hyvä kääntyä lääkärin puoleen ja keskustella hänen kanssaan mahdollisista hoitotoimenpiteistä.)

Kehoterapiaan tilataan aika tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Hoito kestää 1 h - 1,5 h, riippuen asiakkaasta. Ensimmäisellä kerralla voi varata n. 2 h ajan.

Hoitohinnat 70-90 €.

Myös kaukohoitoihin tilataan aika tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Hoidon kesto noin 40 min, hinta 50 €.

Mikäli haluaa sähköpostilla selityksen hoitotapahtumasta, hoito + kirje yht. 60€.

”Leenan hoidot ovat hyvin tehokkaita ja hoitojen jälkeen mieli on pirteämpi ja koko keho voi paremmin. ”Tukkeutunut” olotila muuttuu selkeästi mukavan ”virtaavaksi” ja mieliala on myönteisen iloinen. Olen saanut Leenan hoitoja myös kaukohoitona ja nekin toimivat hyvin. Suosittelen lämpimästi.”
Sirkka
”Leenan hoitaessa ja tasapainottaessa energioitani koen olevani aina hyvin turvassa. Leena suhtautuu kaikkeen suurella lempeydellä ja ymmärryksellä. Hän on itse lempeys. Hoidon jälkeen minulla on aina hyvin kevyt ja raikas olo. Energiat virtaavat, tunnen olevani tasapainossa ja onnellinen. On ikään kuin kaikki ymmärrys ja rauha laskeutuisi minuun hoidon aikana ja olo on kertakaikkisen tasapainoinen ja rauhallinen.”
Jenni
”Leenan luokse on mukava tulla ja vastaanotto on aina yhtä lämminsydäminen. Hoidon aikana käydään läpi koko keho. Välillä jos on kovin rasittunut, huomaa että hoito vie lähelle kevyttä unta. Hoidon jälkeen Leena kertoo, mitä mahdollisia epätasapainoisuuksia kehosta löytyi. Itsellä olo on rentoutunut, voimaantunut ja kuin uudestisyntynyt aina hoidon jälkeen. Myös aistit tuntuvat terävöityneiltä.”
Kristiina
”Kehoni kärsii tulehduksista, jotka pahenevat kun stressitaso on korkealla. Hoito auttoi uskomaan siihen, että asiat järjestyy, auttoi jaksamaan ja vähensi tulehduksia”
Nainen 39 v
”Tarvitsen silloin tällöin ”nollausta”. On ihana tulla hoitoon arjen oravanpyörästä, rauhaan ja seesteiseen olotilaan. Pois lähtiessä olo on kevyt ja mieli puhdistunut.”
Päivi