Tietoinen valinta

Menestyvä Minä - löydä oma identiteettisi yrittäjänä

Kutsun sinut mukaan!

Retriitti naisyrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville:
Tiedustele tulevista retriiteistä! 
 

Menestyvä Minä -retriitti

Tämän viikonlopun aikana opit miten johdat itseäsi niin, että pääset viimein eroon empimisestä, mikä estää sinua luomasta niitä projekteja, joita oikeasti haaveilet tekeväsi.

Muutamassa päivässä näet, miten sinun osaamisellasi on arvoa myös rahassa ja että voit luoda sellaista yrittäjyyttä, jossa sinun oma jaksaminen on etusijalla – ilman, että sisäinen kriitikkosi torpedoi tekemistäsi ennen kuin ehdit toteuttaa mitään.

Sukellamme tähän yrittäjälähtöiseen teemaan lempeydellä, meditaatioiden ja joogaharjoitusten tuella, jolloin saamme tehdä oivalluksia, jotka pohjautuvat intuitioon ja syvään viisauteesi, joka sisälläsi asuu.

Tie omannäköiseen yrittäjyyteen ei vaadi itse asiassa vuosikymmenien puurtamista, vaan selkeät keinot miten johtaa omaa ajatteluasi ja siten tehdä haaveestasi totta – ja tämä vaikka kokisit olevasi liian iäkäs, liian nuori, herkkä tai muuten ”vääränlainen”.

On aika, että me naiset luomme menestyksekkäitä projekteja, joissa menestystä ei mitata ainoastaan rahassa, vaan hyvinvoinnissa ja muutoksessa mitä saamme aikaan, kun rakennamme omat merkitykselliset projektimme vauraudesta käsin (eikä niukkuuden energiasta).

Retriittielämystä tukee kaunis luonto, hyvä ruoka ja kokemuksien jakaminen toisten osallistujien kanssa. Alta voit lukea viikonlopun teemoista ja saat vielä tarkemman päiväohjelman lähempänä retriitin ajankohtaa.

Me retriitin vetäjät toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Viikonlopun teemat:

Hannan teemat:

Menestyksekäs minä – Menestys on jo sinussa, mutta oletko sinä yhteydessä siihen naiseen itsessäsi, joka tätä menestystä osaa luoda ja ylläpitää? Tutustut siihen yrittäjänaiseen itsessäsi, keneksi haluat tulla, sen sijaan, että yrität jatkossakin luoda menestystä tavoilla, joita muut ovat jo käyttäneet mutta joita sinä vierastat.

Minä & Raha – unelmatiimi! Raha ei tee sinusta onnellista, mutta rahan avulla voit luoda just sitä elämää, mitä oikeasti haluat – sinulle ja muille. On aika, että me naiset ystävystymme rahan kanssa enemmän ja luomme sen kanssa yhteistyössä upeita hankkeita. Löydät sen puuttuvan palan omasta yhtälöstäsi, jotta raha löytää luoksesi ja haluaa jäädä tueksesi hankkeisiisi jatkossakin.

Uuden ajan yrittäjyys – Se mikä vasta 10 vuotta sitten oli ihan outoa, on tänään jo arkipäivää. Tuhannet naiset elävät tekemällä erilaisia hoitoja, valmennuksia ja muita töitä, joita ei vähän aikaa sitten ollenkaan tunnettu. Uusi aika ja uudet mahdollisuudet – kuuletko kutsun toteuttaa yrittäjyyttä itsesi näköisellä tavalla, jota muut eivät ole tehneet, kestävämmin, lempeydellä ja arvojesi mukaisesti? Hyvä, sillä silloin myös tulokset ovat paremmat sekä sinulle että yhteisöllesi.

Leenan teemat:

Miten tunnistaa ja päästä eteenpäin siitä tilanteesta, kun epävarmuus tai luottamuksen puute nakertaa yrittäjänä. Kuinka oppia tunnistamaan ”kipukohdat” ja kannattelemaan itseä epävarmuuden/epämukavuuden tunteen läpi ja miten valita se MITÄ HALUAA oikeasti tuntea.

Vanhojen uskomusten muuttaminen vapauttaa energiaasi. Uskomukset, joita olemme kantaneet mukanamme ehkä koko elämämme ajan, ohjaavat valintojamme ja tekojamme. Meillä voi olla tiettyjä kokemuksia ja ajattelumalleja itsestä, toisista ihmisistä ja ympäröivästä maailmasta. Näiden perusteella teemme sitten tulkintoja, jotka voivat rajoittaa toimintaamme ja unelmien toteuttamista. Itsetuntemus ja mielen vaikutukseen tutustuminen saavat aikaan muutosta itsessä ja elämässämme.

Täydellisyyden tavoittelu vai itsensä hyväksyminen. Oletko vaativa itseäsi kohtaan? Vaivaako epäonnistumisen pelko ja riittämättömyyden tunteet? Itsensä hyväksyminen ja rakastaminen auttaa suhtautumaan myötätuntoisemmin itseen ja samalla myös kanssaihmisiin.

Mitä muutoksia retriitti voisi tarjota sinulle:

”Oivallan, että varmuus (raha) ei yleensä tule ensin, vaan ensin tulee luottamus – vaikka ei ole vielä näkyviä todisteita onnistumisesta. Sitä luottamusta seuraa onnistuminen, joka muuttuu vauraudeksi ja vahvistaa itsetuntoa.”

”Arvostan omaa osaamistani, oivallan että minun ei kannata verrata itseäni muihin, vaan nähdä oma kasvuni.”

”Hinnoittelen osaamiseni hyvin ja oivallan, että minä voin luoda juuri sellaista yrittäjyyttä, mitä haluan.”

”Tunnistan paremmin itsestäni sen, millaisia uskomuksia olen kantanut mukanani ja miten voin vapauttaa erilaisia tunnelukkoja, jotka ovat saaneet minut pienentämään itseäni ja osaamistani.”

Tulethan mukaan tälle oivalluksia herättävälle retriitille!

Irrottaudu hetkeksi arjesta ja nauti viikonlopusta toisten naisyrittäjien ja yrittäjyyttä suunnittelevien kanssa. Kokemuksien jakaminen samanhenkisten osallistujien kesken inspiroi myös itseä näkemään asioita uudella tavalla.

Huomioithan, että yrittäjänä saat tietenkin retriittimaksun vähennyksiin.

Ilmoittauduthan mahdollisimman pian, sillä retriitille mahtuu vain 20 osallistujaa!

leena.sarkkinen@gmail.com tai tekstiviestillä 040 818 3226

Retriitin vetäjät esittelyssä:

Valmentajanasi viikonloppuna toimii:
Menestyksen mindsetti -valmentaja ja tuotteistusmentori Hanna Ruuska ja Sisäisien vahvuuksien intuitiivinen valmentaja & Kehoterapeutti Leena Sarkkinen
Hannan Instagram: @hanna.ruuska
www.hermentoring.com
 
Leena: ”Olen toiminut yrittäjänä yli 20 vuotta. Koko yrittäjyyteni ajan missioni on ollut, että oppisimme tuntemaan itsemme – ketä todellisuudessa olemme ja mitä haluamme elämältämme. Tämä ”tehtäväni” on johdattanut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin pariin ja autan asiakkaitani luontaishoitojen, luentojen ja erilaisten kurssien avulla. Asiakkaani voivat olla hyvin erilaisissa elämäntilanteissa, silti parasta on nähdä miten suurta vapautumista sisäinen työskentely voi tuottaa. Tästä seuraa menestystä, iloa ja eheytymistä joka näkyy isona parannuksena parisuhteessa, perhe- ja ystävyyssuhteissa sekä työelämässä.”

Menestyvä Minä -retriitti:

Sisältää: oivalluksia herättäviä luentoja, harjoituksia, joogaa, meditaatioita, täysihoito ja majoitus.

Retriitin vetäjät: Hanna Ruuska ja Leena Sarkkinen

Tiedustelut mieluummin sähköpostilla.

Tilaa uutiskirjeemme. Saat mielenkiintoisia vinkkejä, tietoa tulevista luennoista, kursseista ja matkoista.